podcast

Συμμετοχή στο Podcast Εκκρεμότητες του TedxUniversityofMacedonia

Η σημασία της ψυχικής υγείας δεν μπορεί να υποτιμηθεί, καθώς επηρεάζει όλες τις πτυχές της ζωής μας. Είναι μία πολύτιμη περιουσία που αξίζει να προστατεύουμε και να ενισχύουμε.

Είναι πάντα ενθαρρυντικό όταν βλέπουμε διάφορες δράσεις να αφιερώνουν προσπάθειες για την προαγωγή της ψυχικής υγείας.

Είχα την τιμή να συμμετάσχω ως καλεσμένη σε ένα επεισόδιο podcast του TedxUniversityofMacedoniaπου που είχε ως κεντρικό θέμα τα οφέλη της ψυχικής υγείας.

Η συμμετοχή μου σε αυτό το podcast ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία.

Είχα την ευκαιρία να μοιραστώ τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου ως ψυχολόγος σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικών με τη ψυχική υγεία.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αναλύσαμε τα οφέλη της ψυχικής ευεξίας, τη σημασία της αυτοφροντίδας, και πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της καθημερινότητας με θετικό τρόπο.

Το podcast αυτό αποτελεί μία απόδειξη του πώς η τεχνολογία και η ενημέρωση μπορούν να συνεισφέρουν στην προαγωγή της ψυχικής υγείας. Είναι ένας τρόπος να φτάσουν οι εμπειρίες, οι συμβουλές και οι σκέψεις από ειδικούς σε άτομα που μπορεί να τις χρειάζονται.

Η προσφορά μου σε αυτό το podcast αντιπροσωπεύει τη συνεχιζόμενη δέσμευσή μου για την προαγωγή της ψυχικής υγείας σε όλο τον πληθυσμό.

Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς όλους τους οργανωτές του Podcast που με κάλεσαν να συμμετάσχω και προς όλους τους ακροατές που αφιέρωσαν χρόνο για να ακούσουν και να μάθουν περισσότερα για την ψυχική υγεία.

Παρακάτω στο link μπορείς να ακούσεις ολόκληρο το podcast.

🎙@athena_rokou
🎙@__koufou__
📷: | @g.kasapi | @pan_vasia |

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *